Nieuws

09/02/2017
Vorming animatoren wereldbol

Het Onderwijscentrum Brussel biedt (hoofd)animatoren van de VGC-Speelpleinen een sprankelend vormingsaanbod waarin uitwisseling centraal staat!

Ervaren of minder ervaren? Er is zeker iets bij voor jou!

Ontdek het hier!

 

27/01/2017
Twee meisjes kijken over muurtje

Bredeschoolcoördinatoren wisselen een paar keer per schooljaar ervaringen uit met andere Brusselse collega’s. Onlangs 'keken zij over het muurtje' en brachten een bezoek aan Brede School 'Hartje Anderlecht'.

27/01/2017
kleuters spelen

Het Onderwijscentrum Brussel zoekt onderwijsondersteuners kleuterparticipatie om haar team te versterken.  Als onderwijsondersteuner kleuterparticipatie ga je aan de slag met kleuterteams (en kinderdagverblijven).

27/01/2017
Dikketruiendag 2017

Op 17 februari engageren veel schoolteams zich voor Dikketruiendag (DTD). Milieuzorg Op School (MOS) wil schoolteams inspireren om ‘DTD’ om te vormen tot een rijke en betekenisvolle leerervaring in drie stappen.

14/12/2016
Jongeren op school

Omgaan met moeilijke situaties vereist een aanpak ‘op maat’. Elke school, elke klas, elke leerkracht, elke leerling is anders. Elke situatie verdient specifieke aandacht: op zijn minst een luisterend oor en een onbevooroordeelde kijk.

 

Pages

Subscribe to Nieuws