Speelpleinpartner Cultureghem

Speelpleinpartner Cultureghem

Wie zijn we?

Van koken tot bouwen, van bewegen tot sporten, van spelen tot racen: tijdens onze ateliers leren kinderen alle hoekjes en kantjes van het grootste overdekte speelterrein van Brussel kennen. Met deze ingrediënten stel je zelf een dagmenu samen op maat van jouw speelplein.
Bij Cultureghem vind je zowel workshops geleid door onze topanimatoren als speelactiviteiten die je zelf kan animeren.

Aanbod Paas- en Zomervakantie 2016

  • PLAYBOX: PLAYBOX zijn gigantische mobiele speelkoffers die gevuld zijn met zelfontworpen materiaal om te  boksen, gigantische bouwwerken te creëren of om racecircuits mee te ontwerpen en af te steppen.
  • BOKSBOX: Met BOKSBOX krijg je een boksatelier van ​ 2u​ . Onze boksanimator tovert dankzij al het materiaal uit de  BOKSBOX de overdekte markt van Abattoir in een mum van tijd om tot professionele boksring en trainingsruimte. De ketten krijgen bokshandschoenen en helmen aangemeten en krijgen een initiatie boks door een van de professionele boksinstructeurs van Brussels Boxing Academy.  
  • MECCANOBOX: Met MECCANOBOX krijg je een bouwatelier van ​ 2u​.  Deze PLAYBOX zit vol met houten reuzemeccano, moeren en bouten. Samen met onze animator ontwerpen de jongeren vliegtuigen, torens, bruggen, hutten en andere creaties, om ze daarna ook effectief te bouwen.  
  • STEPBOX: In de STEPBOX vind je niet alleen steps, je schuift er ook schansen en hindernissen uit een eigen parcours mee te bouwen en je eigen racecircuit uit te stippelen. De op de grond geschilderde lijnen  geven een eerste aanzet, de jongeren hebben het laatste woord wat betreft de invulling ervan.

Doelgroep

Kinderen van 4 tot 15 jaar, ook kinderen met bijzondere aandacht.
Een ideale groep bestaat uit 25 deelnemers

Praktisch

2u30 per playbox

Kostprijs: 80 euro per playbox
Inclusief: Eén professionele animator per PLAYBOX: een bokser, een bouwer of een racer, gebruik playbox

Contact

info@cultureghem.be T.: +32 (0)2 556 11 79