Onderwijscentrum Brussel start met podcast ‘Urban Education’

In de podcast gaan we dieper in op de uitdagingen van lesgeven in de stad.

Liefhebbers van de betere podcast die ook in onderwijs geïnteresseerd zijn, kunnen vanaf nu afstemmen op de podcast Urban Education. Daarin delen leerkrachten en de onderwijsondersteuners van Onderwijscentrum Brussel hun expertise over een brede waaier aan onderwerpen.

In de podcast ‘Urban Education’ zoeken we samen met leerkrachten en directies antwoorden op de uitdagingen van de grootstad. De Brusselse leerkrachten en hun ondersteuners bij Onderwijscentrum Brussel hebben immers een hele hoop kennis aan boord. Die willen we nu breder gaan delen via de podcast Urban Education. Daarin wordt per aflevering een specifiek onderwerp aangesneden en dieper uitgewerkt. Hoe zet je de stap naar buiten lesgeven? Hoe ga je om met meertaligheid? Hoe verwerk je diversiteit in je boekencollectie? Het zijn maar enkele van de onderwerpen die in de podcast aan bod (zullen) komen.

In de eerste aflevering snijden we het onderwerp Outdoor Learning aan. Je kan de podcast via de link hieronder beluisteren of via de platformen Spotify, Stitcher en Apple Podcasts. We zijn ook zeer benieuwd naar jullie feedback over de podcast. Heb je vragen, ideeën of suggesties, mail dan naar onderwijscentrumbrussel@vgc.be.

Urban Education · Outdoor Learning: Trek eens naar buiten met je klas