Schrijf je in en word KLIK-reporter met je klas!

KLIK

Zit jouw klas vol verhalenvertellers, meningen, ideeën en ontgaat er jullie niets? Dan ben jij de leerkracht van een klas vol geboren reporters en zijn wij op zoek naar jou! Stel je kandidaat en word een van de 10 KLIK-klassen. KLIK staat voor Klas In De Kijker. In de kijker, op BRUZZKet. 

Klassen die zich inschrijven, worden een KLIK-klas vol enthousiaste KLIK-reporters. Zij krijgen de kans om met de klas verschillende mediaopdrachten te maken. Er zijn vijf opdrachten, waarvan de klas er drie mag uitkiezen. Het eindresultaat komt op BRUZZKet terecht. 

De klas staat er trouwens niet alleen voor. De BRUZZKet-redactie helpt jullie in dat hele proces graag op weg en vertelt je graag hoe een redactie werkt. Voor alle mediaopdrachten, zijn er handleidingen gemaakt. Die krijg je bij de start van het KLIK-project.

KLIK is ook de ideale manier om op een alternatieve manier aan de lesdoelen taal, ICT en muzische vorming te werken. Je leerlingen leren hun stad ook op een heel andere manier kennen.

Nog vragen? Neem gerust contact op met Maya Callizaya (BRUZZKet) en Ruth Vertongen (OCB) voor meer informatie over het KLIK-project. Zij helpen je graag verder.

Inschrijven doe je via deze pagina. Alle uitleg op een rijtje vind je dan weer hier.

Leerkrachten van een 4L, 5L of 6L kunnen zich nog tot vrijdag 15/10 kandidaat stellen. Ook dit jaar kunnen opnieuw slechts 10 klassen deelnemen. We werken daarom met een (korte) motivatie.

Het KLIK-project is een samenwerking tussen BRUZZ en Onderwijscentrum Brussel (OCB). KLIK is de opvolger van Klas in de Media, waarvoor beide partijen al sinds 2009 de handen in elkaar slaan.