Inspiratienamiddag groene schoolomgeving (KO - LO - SO)

Wat?

Ontdek diverse praktijkvoorbeelden van groene Brusselse schoolomgevingen. Steeds meer scholen vinden het belangrijk om dagelijks natuur te beleven. Kriebelt het bij jouw team ook om je speelplaats aan te pakken of de omgeving te verkennen? Kun je daarbij wel wat inspiratie gebruiken?

Tijdens deze inspiratienamiddag neem je een kijkje bij andere Brusselse scholen die van grijs naar groen kleurden. Je ontdekt verschillende groene schoolomgevingen die creativiteit aanwakkeren en inspirerend werken. Je maakt kennis met diverse, haalbare en prikkelende praktijkvoorbeelden waarmee je je collega’s warm maakt om ook op jouw school aan de slag te gaan met vergroening.

Neem je collega’s mee en verzamel samen leuke ideeën voor de buitenruimtes op je school! Werk je samen met partners, ouders, buurtbewoners? Of zie je hier in het kader van een groene schoolomgeving mogelijkheden toe? Nodig dan iemand van hen mee uit voor deze inspiratienamiddag.

De inspiratienamiddag groene schoolomgeving is een samenwerking van MOS Brussel, NME Brussel en Onderwijscentrum Brussel.

Voor wie?

Voor leerkrachten, zorgleerkrachten, directies en bredeschoolcoördinatoren van het Nederlandstalig onderwijs in Brussel

Wanneer?

Woensdag 12 mei 2021

Waar?

Groene Brusselse schoolomgevingen

We houden je nog even in spanning voor we de exacte locatie(s) onthullen …  Binnenkort meer info!

Overtuigd?