Starterscarrousel instromers en zij-instromers 25/1

Wat?

Ben je pas gestart of start je binnenkort in het Nederlandstalig onderwijs in Brussel? Zit je met een aantal vragen? Komt er soms veel op je af? Heb je nood aan uitwisseling met andere starters?

Het goede nieuws is dat je er als starter niet alleen voor staat. Aanvullend op de ondersteuning die de directeur, collega’s en andere starters op je eigen school geven, willen we vanuit Onderwijscentrum Brussel startende leerkrachten van verschillende scholen samenbrengen. We wisselen uit rond jouw noden, zorgen en successen en we inspireren elkaar om er een leerrijk en fijn eerste jaar in Brussel van te maken. Hét cruciale eerste jaar van jouw boeiende, Brusselse onderwijscarrière.

Voor wie?

Voor leerkrachten en SES-leerkrachten die hun 1ste of 2de jaar werkervaring opdoen in het Nederlandstalig onderwijs in Brussel. Deze sessie van de starterscarrousel richt zich ook op zij-instromers die hun eerste stappen in het onderwijs zetten. We richten ons op iedereen met of zonder lerarendiploma die al werkervaring heeft opgedaan in andere sectoren en net de overstap naar het onderwijs heeft gemaakt.

Wanneer?

Donderdag 25 januari 2022 van 13.30 tot 15.30 uur.

Opgelet: je bent welkom om alle sessies van de starterscarrousel te volgen. Je dient je dan wel voor die sessies apart in te schrijven.

Waar?

Onderwijscentrum Brussel, Marcqstraat 16, 1000 Brussel.

Overtuigd?