Communiceren met ouders: ontdek de nieuwe pictogrammen-brief en flyers

De website www.communicerenmetouders.brussels breidt uit met extra materialen. Zo kun je vanaf nu pictogrammen toevoegen aan een brief en zijn er nieuwe flyers, specifiek voor het kleuteronderwijs.

Voortaan bevat de tool een brief waar je naast de tekst pictogrammen kunt toevoegen, zowel eigen pictogrammen als Sclera-pictogrammen. Daarnaast vind je nu ook flyers specifiek voor het kleuteronderwijs, het lager onderwijs en het secundair onderwijs in de tool. Op de voorkant voeg je een eigen beeld toe of kies je een themabeeld. Op de achterkant is er ruimte voor een korte vertaling. Ga aan de slag met de pictogrammen-brief of bewerk de flyers in de tool.

Login voor de tool

Om toegang te krijgen tot de tool heb je een login nodig. Elke Nederlandstalige school in Brussel heeft er een, gekoppeld aan het e-mailadres van de directie. Een eerste keer inloggen doe je door een nieuw wachtwoord aan te vragen. Neem contact op via het formulier als je nog geen toegang hebt tot de tool, als je e-mailadres veranderd is of als er een nieuwe directie is. Heb je nog extra uitleg nodig over de tool? Bekijk dan de handleiding of schrijf in voor een online demo op woensdag 26 april 2023, van 14.00 tot 15.00 uur.