Schrijf je nu in als KLIK-klas en ontdek de media van binnenuit

Zit jouw klas vol verhalenvertellers, meningen, ideeën en ontgaat er jullie niets? Dan ben jij de leerkracht van een klas vol geboren reporters en zijn BRUZZKet en Onderwijscentrum Brussel op zoek naar jou! Stel je kandidaat en word een van de 10 KLIK-klassen. KLIK staat voor Klas In De Kijker. In de kijker, op BRUZZKet. 

Dat betekent  dat je zelf twee mediaopdrachten voor BRUZZKet maakt, maar ook dat je leerlingen een rondleiding op de redactie en een workshop in de klas krijgen en zo niet alleen zelf nieuws maken, maar ook zien hoe het 'in het echt' gemaakt wordt.

Je klas heeft nog tot 24 november de tijd om in te schrijven. Wil je dit doen of heb je meer informatie nodig? Surf dan naar www.bruzzket.be/klik. Om deel te nemen krijg je een kleine zoekopdracht op BRUZZKet, die je nodig hebt om een originele klasfoto te maken. Bruist het nu al van de creativiteit? Twijfel niet, want jouw klas wordt misschien wel een van de tien KLIK-klassen... Op vrijdag 1 december maakt BRUZZKet de gelukkige klassen bekend.