Talentboost

Beeld
Wat?

Talentboost is een Brussels project met taalstimulerende activiteiten voor anderstalige nieuwkomers en kinderen met een andere thuistaal die het moeilijk hebben met het Nederlands. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar leren al spelend Nederlands, met nadruk op mondelinge vaardigheden. In een taalrijke omgeving kunnen ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Een gemotiveerd animatorenteam werkt een divers en uitdagend activiteitenaanbod uit dat aansluit bij de leefwereld en de talenten van de kinderen.

Voor wie?

Talentboost richt zich in de eerste plaats op anderstalige nieuwkomers: kinderen van niet-Belgische nationaliteit die nieuw binnenkomen in ons land en het Nederlands onvoldoende beheersen.
Indien er plaatsen overblijven, kunnen ook kinderen met een andere thuistaal die het moeilijk hebben met het Nederlands aansluiten.

Wanneer?

Er zijn verschillende edities van Talentboost. Via de links hieronder vind je daar meer informatie over:

Waar?

Elke editie van Talentboost gaat door in Campus Comenius, Felix Vande Sandestraat 11, 1081 Koekelberg. De ingang is via de Dapperenstraat 20, 1081 Koekelberg.

Praktische informatie

Klik op de pagina’s van de verschillende edities van Talentboost hierboven om te zien hoe de inschrijving en de betaling verloopt.

Bijlagen