Talentboost

Wat?

Talentboost is een Brussels project dat taalstimulerende activiteiten aanbiedt voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar oud. Het is gericht op anderstalige nieuwkomers en op kinderen met een andere thuistaal die het moeilijk hebben met het Nederlands. Kinderen leren al spelend Nederlands, met nadruk op mondelinge vaardigheden. In een taalrijke omgeving krijgen ze de kans om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Een gemotiveerd animatorenteam werkt een divers en uitdagend activiteitenaanbod uit dat aansluit bij de leefwereld en de talenten van de kinderen.

Talentboost richt zich in de eerste plaats op anderstalige nieuwkomers: kinderen die nieuw binnenkomen in ons land en die het Nederlands onvoldoende beheersen. Als er plaatsen overblijven, kunnen ook kinderen met een andere thuistaal die het moeilijk hebben met het Nederlands aansluiten.

Waar?

Talentboost vindt altijd plaats in Campus Comenius, Felix Vande Sandestraat 11, 1081 Koekelberg. De ingang is tegenover de VGC-sporthal Comenius in de Dapperenstraat 20, 1081 Koekelberg.

Wanneer?

  • Talentboost gaat door in de Paas- en de Zomervakantie. We houden jullie hier op de hoogte van de datums.
© Lander Loeckx
Meer informatie voor scholen en kinderen

Meer informatie voor scholen en kinderen

Klik hier om meer te weten te komen over de prijs en de aanmeldprocedure van de Talentboost.
Meer informatie voor animatoren
© Lander Loeckx

Meer informatie voor animatoren

Zin om animator te worden op onze Talentboost? Daarover vind je alle informatie hier.